MÁRMOLES Y GRANITOS SANZ, S.L. som una empresa especialitzada en el tractament de la pedra natural.

Marbres, granits i superfícies de quars es transformen en productes acabats, peces úniques i personalitzades segons les necessitats i preferències de cada client i les últimes tendències del mercat.

Més de 17 anys d'experiència ens avalen i consoliden en el sector, combinant la professionalitat i la tecnologia amb la màxima qualitat i a preus molt competitius.

A les nostres instal·lacions de 1000 m2 , disposem de la maquinària més avançada gestionada per control numèric i un equip humà altament qualificat per assegurar l'acabat amb la major precisió i qualitat.

Així mateix comptem amb una àmplia gamma de materials en estoc, tant nacionals com d’importació, permetent-nos optimitzar els processos de producció i aconseguint per tant fer la feina en un termini de lliurament molt curt.

Compromesos amb el medi ambient, invertim constantment en aquest sentit a través de filtres, cortines d'aigua i sistema de decantació i separació dels fangs amb el consegüent reciclatge posterior.

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Oferim un servei integral, reduint costos i guanyant en eficàcia.

Per això comptem amb un equip tècnic que realitza la presa de mides a peu d’obra, confecciona els planells d’especejament i prepara els pressupostos.

Tot seguit, el nostre personal de taller s'encarrega de la manipulació i processat dels materials mitjançant el tall, polit i acabat.

Així, tant taulells de cuina, bany, plats de dutxa, barres-mostradors, escales i façanes són elaborats amb la màxima professionalitat, donant-li l'empremta de la nostra experiència acumulada durant tots aquests anys.

I finalment, comptem amb muntadors propis i vehicles adaptats per al transport de les peces. D'aquesta manera el nostre compromís amb la qualitat queda garantit fins veure’s reflectit en la satisfacció del client una vegada finalitzat el seu projecte.

A MARBRES i GRANITS SANZ agraïm als nostres clients la confiança i fidelitat demostrada i seguim esforçant-nos per a satisfer les seves expectatives amb qualitat i distinció.

© copyright 2013 | Mármoles y Granitos Sanz, S.L. | all rights reserved